Bemutatkozás

A ***SUNNY DANCE*** Tánciskola, több mint 15 éve működik Gräff Anikó *Sunny*, Modern-Kortárs Táncpedagógus, Rekreációs Sportedző és Női jógaoktató vezetésével.

A tánciskola táncosai, számos hazai és külföldi táncversenyen kiemelkedő eredményeket értek el, többszörös bajnokok és különdíjasok. Különböző táncfesztiválok fellépői, hazánkban és külföldön –Szerbia, Cyprus-. stb. Mindezen eredményeket kitartó, lelkes és szorgalmas táncórák előzték meg.

A tánciskolába járó táncosok a saját korosztályuknak megfelelő tánccsoportokban tudják fejleszteni tánctudásukat.

Tánctanfolyamok: Girly, Street Dance, Gyerek Hip-Hop, Lyrical

További óra lehetőség: Erősítés/Streching, Női Jóga

Táncórákon a stílusoknak megfelelő koreográfiák megtanulása mellett, fontos szerepet kapnak a testtudatot, állóképességet, hajlékonyságot, balance, ütemérzéket és előadói képességet fejlesztő gyakorlatok.

A tánciskola táncosai az évad folyamán a táncórák mellett fellépéseken, táncversenyeken, workshopokon, karácsonyi és évzáró gála bemutatókon, nyáron pedig tánctáborban vesznek együtt részt.

Mindezek mellett a ***SUNNY DANCE*** tánciskolai élet sokkal több ennél, hiszen a tánciskola tagjai nem csupán táncórákra járnak együtt, hanem ezen túl fontos szerepet kapnak a táncórákon kívüli közös programok is, mint például: mozizás, partyzás, karácsonyozás, kirándulás, szülinapozás stb. Elmondható, hogy egy barátságos, nyitott és családias légkör alakult ki a ***SUNNY DANCE*** tánciskolában, ahova bárkit szívesen látunk és sok szeretettel fogadunk. :)

A ***SUNNY DANCE*** Tánciskola Budapesten a belváros szívében, jól megközelíthető Roxy Táncstúdióban, Bp. XIII. Tátra utca 4., Jászai Mari térnél vár Mindenkit nagy Szeretettel! :)

 

***SUNNY DANCE*** - TÁNC Tűzzel és Szenvedéllyel!